30 Νοε 2023

Ξεκίνησε τη λειτουργία του, για πρώτη φορά, Οφθαλμολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο Ικαρίας

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, τη λειτουργία του (για πρώτη φορά), Οφθαλμολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο Ικαρίας όπου είχαμε και την ορκωμοσία του νέου γιατρού που ανέλαβε καθήκοντα. Η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Ικαρίας, κα Ανεζινιώ Σταμούλη, αναφέρει σχετικά με τη νέα θετική εξέλιξη για το νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού.


«Το νέο Οφθαλμολογικό Ιατρείο του Νοσοκομείου μας ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του. Στεγάζεται σε ισόγειο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία παρέχουν ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση των οφθαλμολογικών παθήσεων, σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.


Τα νέας γενιάς μηχανήματα, σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας επιτρέπουν την εφαρμογή όλων των σύγχρονων θεραπευτικών μεθόδων με ακρίβεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Τα ανωτέρω, αποτελούν την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος των συμπολιτών μας αλλά και των προσπαθειών μας για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.»


Να σημειωθεί ότι ο επικουρικός ιατρός, ειδικότητας Οφθαλμολογίας, προσλήφθηκε με σύμβαση εργασίας 36 μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required