18 Δεκ 2023

Δήμος Ανατολικής Σάμου – Ορκωμοσία νεοκλεγέντος δημάρχου Πάρη Παπαγεωργίου, δημοτικών και τοπικών συμβούλων (Φωτό + Βίντεο)

Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»
Την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου στην πόλη της Σάμου πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγέντος δημάρχου Πάρη Παπαγεωργίου και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων Δήμου Ανατολικής Σάμου, που εξελέγησαν στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.


Η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιου. Ακολούθησε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου και όλων των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που ανέβηκαν στη σκηνή της αίθουσας.




Φωτογραφίες: «Σαμιακόν Βήμα»


Στη συνέχεια ο νέος δήμαρχος όρκισε, με πολιτικό όρκο, τους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τίμο Χατζηλαγό και Μανώλη Παχυμανώλη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Κουμαραδαίων Ηλία Χατζηλαγό και την τοπική σύμβουλο Πύργου Νανά Νικολάου. 





Φωτογραφίες: «Σαμιακόν Βήμα»


Φωτογραφίες: «Σαμιακόν Βήμα»






Ομιλία Μητροπολίτη κ.κ. Ευσέβιου




Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Ευσέβιος, σε σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στο ζήτημα των Ιερών Ναών και Μονών που πρέπει να αποκατασταθούν μετά τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός της 30ής Οκτωβρίου 2020. Κλείνοντας, παρέδωσε στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Παρασκευά (Πάρη) Παπαγεωργίου, εικόνα της Αγίας Παρασκευής (που φέρει το όνομά της ο νέος δήμαρχος) με την προτροπή να την τοποθετήσει στο γραφείο του.

Η τελετή εντός της αίθουσας ολοκληρώθηκε με τις υπογραφές όλων όσων θα συμμετέχουν στη νέα δημοτική αρχή που αναλαμβάνει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024 και για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required