16 Δεκ 2023

Η Σάμος στους προορισμούς κρουαζιέρας της εταιρείας Explora Journeys για το 2025

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, έχοντας κάνει το 2023 τα πρώτα βήματα για να καθιερώσει τη Σάμο ως προορισμό κρουαζιέρας μέσω της συνεργασίας με εξωτερικό συνεργάτη εξειδικευμένο σε θέματα κρουαζιέρας, και του Fam Trip που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023 και φιλοξένησε ορισμένους εκ των μεγαλύτερων εκπροσώπων στην αγορά της κρουαζιέρας, οι οποίοι γνώρισαν το νησί μας και τις μοναδικές εικόνες και εμπειρίες που δύναται να προσφέρει στους επισκέπτες του, έχουμε πρόσφατα, λίγους μήνες μετά, τα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών.

Μία εκ των εταιρειών που έλαβαν μέρος στο Fam Trip, η Explora Journeys, συμπεριέλαβε το νησί της Σάμου ως έναν από τους 20 ελληνικούς προορισμούς της για το 2025. Συνολικά έχουν προγραμματιστεί 12 ημερομηνίες με άφιξη κρουαζιερόπλοιου στη Σάμο, μόνο από τη συγκεκριμένη εταιρεία.


Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία από αυτές που είχαν ενεργή παρουσία στο Fam Trip, και είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι μόνο η αρχή ενός μεγαλύτερου ανοίγματος του τουρισμού μας σε επιπλέον αγορές, καθώς και την καθιέρωση της Σάμου ως κορυφαίου προορισμού και στον τουρισμό πολυτελούς κρουαζιέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required