13 Ιαν 2024

Κοπή Βασιλόπιτας του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άνω Βαθέος

Με πολυπληθή εκδήλωση και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άνω Βαθέος, της οποίας εφημέριος είναι ο πατήρ Ευτύχιος Λάνδρου, την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου, στη Λέσχη Αξιωματικών Σάμου.

Παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Ιωάννης Χατζηκωνσταντής, η εντεταλμένη σύμβουλος Παιδείας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Άννη Ανδρεάδου, ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Καρλοβασίτης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Κέρβελης κ. Εμμανουήλ Λαμνάτος, καθώς και πλήθος ενοριτών και κατοίκων του Άνω Βαθέος. Η προσέλευση των κατοίκων πραγματοποιήθηκε και με λεωφορείο από το Ποταμάκι προς τη ΛΑΦ Σάμου προσφορά της τουριστικής – μεταφορικής εταιρείας του κ. Δημητρίου Χριστινίδη. 


Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι κ.κ. Εμμανουήλ Βαγιανός και Γιώργος Κουκούλης, ενώ δόθηκαν πάνω από 120 δώρα, μεταξύ των οποίων διήμερα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, προσφορά επίσης του κ. Χριστινίδη.

Το φλουρί βρήκε η κ. Αγγελική Τσίρου, σύζυγος του εκκλησιαστικού επιτρόπου Εμμανουήλ Γλέζου, στην οποία παραδόθηκε αναμνηστικό δώρο.


Οι κάτοικοι του Άνω Βαθέος απόλαυσαν ιδιαίτερα τη βραδιά αυτή και συνεχάρηκαν τον εφημέριο Ιερέα και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για την άψογη διοργάνωση. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ενορία προχωρά σε αντίστοιχες δράσεις, αποδεικνύοντας ότι η εκκλησία στέκεται παντοιοτρόπως αρωγός και στο πλάι των κατοίκων του πολύπαθου αλλά πάντοτε ζωντανού Άνω Βαθέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required