25 Ιαν 2024

Συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη – Χριστόδουλου Στεφανάδη για τα προβλήματα Υγείας του Νομού μας

Συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, είχε την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου, ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης. Στη διάρκειά της συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας που αντιμετωπίζουν τα νησιά του Νομού μας. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Στεφανάδης δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα επισκέφτηκα τον εξαιρετικό φίλο μου, κορυφαίο υπουργό, με αναγνωρισμένη μοναδική αποτελεσματικότητα, Άδωνι Γεωργιάδη. Συζητήσαμε επί μακρόν και διεξοδικά τα προβλήματα Υγείας του Νομού μας. 

- Για το Νοσοκομείο Σάμου, υποσχέθηκε την επιτάχυνση της προμήθειας και εγκατάστασης του Μαγνητικού Τομογράφου και της Αιμοδυναμικής Μονάδας (και τα δύο θέματα βρίσκονται ήδη σε τελική διαδικασία).

-Για την στελέχωση των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας, των Κέντρων Υγείας και των Αγροτικών Ιατρείων, με διαβεβαίωσε για την άμεση προώθηση λύσεων. 

-Το θέμα της μόνιμης πρόσληψης παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Σάμου, λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο και μια εξαίρετη (Σάμια) παιδίατρο, την κ. Πετρούσκα, με μεγάλη εμπειρία σε Ιατρικό Κέντρο της Γερμανίας, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα (πιθανά εντός μηνός) θα διοριστεί. Ετσι θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο το χρόνιο πρόβλημα της Παιδιατρική Κλινικής.

-Επίσης συζητήσαμε διαφορά διοικητικά θέματα των Μονάδων Υγείας του Νομού μας. Ευχαριστώ θερμά τον υπουργό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required