21 Ιαν 2024

Από τη Σάμο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης: «Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη Σάμο και τα προβλήματά της»

Στη Σάμο περιόδευσε την Παρασκευή και το Σάββατο, 19 και 20 Ιανουαρίου, ο Παύλος Χρηστίδης, βουλευτής Νοτίου Τομέα Β’ Αθηνών, προκειμένου να συμμετάσχει στις ενημερωτικές δράσεις του ΠΑΣΟΚ για την ακρίβεια και να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σάμου.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν στα νησιά οι εργαζόμενοι της Υγείας. Έπειτα, επισκέφτηκε μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ την αγορά της πόλης, όπου πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης για την ακρίβεια και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής.

Με την ιατρό, διευθύντρια Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, Ευτυχία Δήμου

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στην αγορά του ΚαρλοβάσουΣτη συνέχεια, επισκέφτηκε τον Μαραθόκαμπο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης.

Επίσκεψη στον Μαραθόκαμπο
Το βράδυ, πραγματοποιήθηκε μεγάλη πολιτική εκδήλωση και κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σάμου, όπου ο Π. Χρηστίδης ήταν κεντρικός ομιλητής σε μια κατάμεστη αίθουσα, με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Κινήματος. Ο βουλευτής αναφέρθηκε στα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής, στις ανισότητες που δημιουργεί η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια και προέτρεψε τους Σαμιώτες να συμβάλλουν σε μια μεγάλη πολιτική ανατροπή με αφετηρία τις ευρωεκλογές.


Στιγμιότυπο από την ομιλία του Παύλου Χρηστίδη

«Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να είναι δεύτερο στις ευρωεκλογές», τόνισε στην ομιλία του.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης για την ακρίβεια στην πρωτεύουσα του νησιού, το Βαθύ, καθώς επίσης και συνάντηση με τη διοίκηση του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου.

Επίσκεψη στον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου
Τέλος, ο Παύλος Χρηστίδης είχε συναντήσεις με αποστολές της Frontex για τις συνθήκες που επικρατούν στις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές.


Κοινές αγωνίες των κατοίκων και των φορέων της περιοχής, όπως προέκυψε από τη διήμερη επίσκεψη του βουλευτή στο νησί της Σάμου, ήταν η ακρίβεια, η υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν Παιδείας και Υγείας, οι ακριβές συγκοινωνίες και η στήριξη των σεισμόπληκτων πολιτών και η επούλωση των πληγών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required