20 Ιαν 2024

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για την μεταφορά της έδρας Συντονιστή Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από τη Σάμο στην Κρήτη

Με αφορμή την πρόθεση μεταφοράς της έδρας του Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου – Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος από τη Σάμο στην Κρήτη, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου δήλωσε τα εξής:

«Η θωράκιση του νησιού μας από τον κίνδυνο πυρκαγιάς αποτελεί πρώτιστο και κυρίαρχο μέλημα του Δήμου Ανατολικής Σάμου αλλά και όλων των αρμόδιων αρχών και επίσης των πολιτών του τόπου.

Η αναμέτρηση του νησιού μας με τεράστιες φυσικές καταστροφές τα τελευταία χρόνια επιβάλλει την συνεχή ενίσχυσή του με δομές, προσωπικό και τα αναγκαία μέσα.

Η απομάκρυνση της έδρας όπως προβλέπεται σε σχετική τροπολογία δεν μας βρίσκει σύμφωνους και ευελπιστούμε ότι δεν θα επηρεάσει τόσο τον επιχειρησιακό σχεδιασμό όσο και την ταχύτητα αποτελεσματικής παρέμβασης σε συμβάντα.

Σε κάθε περίπτωση πρώτιστο μέλημα παραμένει η θωράκιση του νησιού μας και το πάγιο αίτημα για την ενίσχυση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required