27 Φεβ 2024

9 Μαρτίου ο 6ος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας»

Το Παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώνει  ότι φέτος θα διεξαχθεί ο 6ος Διαγωνισμός Μαθηματικών Ικανοτήτων «Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και το Παράρτημα Σάμου θα είναι εξεταστικό κέντρο (κέντρο εγγραφής).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, ηλεκτρονικά και εξ αποστάσεως (κάθε μαθητής θα διαγωνιστεί από το σπίτι του).

Η διάρκειά του είναι μιάμιση ώρα. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές από τη Β’ Δημοτικού μέχρι και τη Γ’ Γυμνασίου που φοιτούν σε σχολεία όλης της χώρας, οι οποίοι θα γίνουν συνδρομητές στο περιοδικό Πυθαγόρας μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2024 (με ετήσια συνδρομή 10 ευρώ).

«Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή του/της μαθητή/μαθήτριας στο εξεταστικό κέντρο (κέντρο εγγραφής) του Παραρτήματος Σάμου της ΕΜΕ θα πρέπει μέχρι και την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα ακολουθώντας τις οδηγίες που δίνονται:

https://forms.gle/bsMDYnMmGV2yJZia9

Στην παραπάνω φόρμα θα χρειαστεί να συμπληρώσετε κάποια προσωπικά στοιχεία, μία Υπεύθυνη Δήλωση γονικής συναίνεσης και να καταθέσετε την ετήσια συνδρομή για το περιοδικό Πυθαγόρας.

Τονίζουμε ιδιαιτέρως ότι θα πρέπει να προσέξετε για την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων (θα μεταφερθούν αυτούσια και στις βεβαιώσεις/βραβεία) καθώς και ότι στην αιτιολογία κατάθεσης της συνδρομής θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του διαγωνιζόμενου μαθητή/μαθήτριας.

Περισσότερα για το διαγωνισμό μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.hms.gr/pythagoras/

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email emesamou@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6989153041.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required