23 Φεβ 2024

Με τη γραμματέα του κόμματος και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών η ετήσια εκδήλωση Δ.Ε.Ε.Π. & Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σάμου στους Κουμαραδαίους

Μαρία Συρεγγέλα
Παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σταϊκούρα (ο π. υπουργός Οικονομικών είχε επισκεφθεί τη Σάμο την 30ή Απριλίου και 1η Μαΐου 2022) και της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κας Μαρίας Συρεγγέλα (βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών που εκπροσώπησε το κόμμα μιλώντας χθες, 22/2, στην έναρξη του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Σάμου της Ν.Δ. και η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας Σάμου αυτή την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, στις 13:00, στο εστιατόριο «Panorama» στους Κουμαραδαίους.


Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου, π. υπουργός Εθνικής Άμυνας, επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ, κ. Αλκιβιάδης Στεφανής. Επίσης θα παραστεί ο Σαμιώτης δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ κ. Γιώργος Αυτιάς που αναμένεται να βρίσκεται ως υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στη χώρα μας στις 9 Ιουνίου 2024.


Χρήστος Σταϊκούρας


Αλκιβιάδης Στεφανής

Μιλώντας με τον πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου, κ. Βαγγέλη Καπλαντζή μας εξήγησε ότι όλες οι προσκλήσεις εξαντλήθηκαν σε λίγες ημέρες (στοίχιζαν 30 ευρώ) και αναμένεται να προγραμματισθεί δεύτερη εκδήλωση πριν τις ευρωεκλογές.


Γιώργος Αυτιάς





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required