7 Φεβ 2024

Dodekanisos Seaways - Προοπτική επέκτασης δρομολογίων σε ετήσια βάση - Συναντήθηκαν Στεφανάδης και Σπανός στην Αθήνα

Την προοπτική επέκτασης των δρομολογίων της εταιρείας Dodekanisos Seaways συζήτησαν μεταξύ άλλων θεμάτων στη συνάντηση που είχαν ο βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης με τον πλοιοκτήτη Χρήστο Σπανό, στη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Στεφανάδης, ευχαριστώντας τον κ. Σπανό, ανέφερε τα εξής: «Σήμερα είχα συνάντηση στο γραφείο μου με ένα σημαντικό παράγοντα της ακτοπλοΐας που αφορά άμεσα τα νησιά μας, τον κ. Χρήστο Σπανό, ιδιοκτήτη της Dodekanisos Seaways. Συζητήσαμε την προοπτική να επεκταθούν τα δρομολόγια της εταιρείας από το Πυθαγόρειο σε ετήσια βάση. Έτσι, θα αποτελέσει το Πυθαγόρειο μόνιμη ετήσια βάση με καθημερινά δρομολόγια και όπως είναι ευνόητο, με ευεργετικές επιπτώσεις στον τουρισμό και την οικονομία των νησιών μας. Επικοινώνησα ήδη με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστο Στυλιανίδη. 

Επίσης, του έθεσα το αίτημα του συγχρονισμού των δρομολογίων με την άφιξη του αεροπλάνου στη Σάμο, στο πρωινό δρομολόγιο. Μου είπε ότι μπορεί να καθυστερεί την αναχώρηση για ένα χρονικό διάστημα, με την προϋπόθεση να εκτελείται το πρωινό δρομολόγιο της Aegean νωρίτερα, όπως γίνεται και στα άλλα νησιά. Θα το δούμε με την αεροπορική εταιρεία. Τέλος, για το θέμα της προσέγγισης στο Μαραθόκαμπο, θα λειτουργήσει μόλις γίνουν τα προγραμματισμένα έργα στο λιμάνι (καθαρισμός, αποβάθρα)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required