29 Μαρ 2024

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά - Ο ΝΑ.Ο.Κ. ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής σύλλογος για το 2024

Από 23 ως 25 Μαρτίου διεξήχθη στο Παραποτάμιο πάρκο της Άρτας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά. Στο Πανελλήνιο συμμετείχαν 6 σύλλογοι με 29 αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου συμμετείχε με 5 αθλητές: Τους Μαργαρώνη Δημήτριο – Αρχηγό, Μιχαηλίδη Αντώνη, Σημαιοφορίδη Παναγιώτη, Σκάρο Ορέστη και Τηγανίτη Χριστόδουλο. Προπονητής της ομάδας ήταν ο Oleg Dimitrov από την Βουλγαρία.

Μετά από 3 αγωνιστικές ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής σύλλογος για το έτος 2024. Επίσης στην ατομική κατάταξη Πρωταθλητής ανακηρύχθηκε ο αθλητής του ΝΑ.Ο. Καρλοβάσου Μιχαηλίδης Αντώνης. Επίσης αξιόλογες επιδόσεις είχαν ο Μαργαρώνης Δημήτρης ο οποίος κατέλαβε την 2η θέση και ο Τηγανίτης Χριστόδουλος ο οποίος κατέλαβε την 5η θέση.




Η βαθμολογία των ομάδων (μικρότερη = καλύτερη):

1) ΝΑ.Ο. Καρλοβάσου 21 Βαθμοί

2) Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας 28 Βαθμοί

3) Δελφίνια Περιστερίου 35 Βαθμοί

4) Τρίτων FC Παλαιού Φαλήρου 40 Βαθμοί

5) ΑΝΟ Καρύστου 46 βαθμοί

6) ΑΣΕΑ Ιωαννίνων 63 βαθμοί






Οι αθλητές του ΝΑ.Ο.Καρλοβάσου, Μιχαηλίδης - Μαργαρώνης – Τηγανίτης στελεχώνουν με άλλους 3 αθλητές την Εθνική ομάδα αλιείας με φελλό σε γλυκά νερά η οποία θα γίνει προσπάθεια να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το ΔΣ του ΝΑ.Ο. Καρλοβάσου ευχαρίστησε θερμά τους:

- Blue Star ferries για τις εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

- Sim A.E. για την βοήθεια στην προμήθεια των απαιτούμενου εξοπλισμού με ειδική έκπτωση

- Kapolis Optics – οπτικά

- Samos express – μεταφορική εταιρεία.

Επίσης απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στους διοργανωτές του Πρωταθλήματος αλλά και στους κριτές Καστρινό Κώστα, Ρετσίλα Φώτη και Στέλλα Αντώνη οι οποίοι πρόσφεραν τα μέγιστα για την σωστή διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

Τέλος ευχαρίστησε θερμά τον προπονητή της ομάδας, τον Oleg Dimitrov για την άριστη συνεργασία και τον βοηθό της ομάδας, Σεργιάνη Λευτέρη, ο οποίος συνόδευσε την ομάδα κατά την διάρκεια των αγώνων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required