28 Μαρ 2024

Ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης στο Πολυσυνέδριο που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη στις 30 Μαρτίου

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, προσκλήθηκε και θα συμμετάσχει ως ομιλητής στο Πολυσυνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 30 Μαρτίου, στην Θεσσαλονίκη με θέμα: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 

Ο περιφερειάρχης θα συμμετάσχει το απόγευμα του Σαββάτου στο πάνελ με θέμα: Πολιτισμός & Τουρισμός: «ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» με κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη. Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης θα συμμετάσχει στο πάνελ με θέμα: «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ», με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν επίσης ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτριος Παπαστεργίου, ο υφυπουργός Εσωτερικών Στάθης Κωνσταντινίδης, ο υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών, αρμόδιος σε θέματα Υποδομών Νικόλαος Ταχιάος, η υφυπουργός Παιδείας αρμόδια σε θέματα δια βίου μάθησης και επαγγελματικής κατάρτισης Ιωάννα Λυτρίβη, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες υπουργείων καθώς και εκπρόσωποι εταιριών και παραγωγικών φορέων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required