1 Απρ 2024

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «10ο Σαμιακό Μαθητικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα»

Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» διοργάνωσε με επιτυχία «10ο Σαμιακό Μαθητικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα» την Κυριακή, 31 Μαρτίου. Οι τελικές κατατάξεις είναι οι ακόλουθες:

Δημοτικά τάξεις α’, β’ και γ’:

1ος Μαργιωρής Γιάννης

2ος Χριστινίδης Δημήτρης

3ος Πλατανιώτης Σταύρος

1η Τρικοιλίδου Άννα

2η Γερασίμου Άρτεμις






Δημοτικά τάξεις δ’, ε’ και στ’:

1ος Τόλιος Άγγελος

2ος Μουτζούρης Αναστάσιος, Ρόγιο Μάρκος

3ος Φρουδαράκης Μίνωας

1η Γεραπετρίτη Μαριαλένα

2η Γαρουφαλή Λία και Μουτζούρη Δάφνη

3η Γερασίμου Μαριλία







Γυμνάσια:

1ος Κουτράκης Λουκάς (Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου)

2ος Ρουσσάκης Φίλιππος (Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου), Καραγιάννης Άγγελος και Τζουάνος Γιώργος (Γυμνάσιο Καρλοβάσου)

3ος Χατζηαντωνίου Χάρης

1η Μπαφούνη Ευαγγελία (Γυμνάσιο Καρλοβάσου)

Λύκεια:

1ος Μαθιός Νίκος (Γενικό Λύκειο Σάμου)

2ος Αρβανίτης Αλέξανδρος (Γενικό Λύκειο Σάμου), Χατζηπαναγιώτου Γιώργος (Γενικό Λύκειο Καρλοβάσου), Θολιώτης Δημήτρης (Γενικό Λύκειο Σάμου)

3ος Καλατζής Άγγελος (ΓΕΛ Καρλοβάσου) και Λαμπίρης Δημήτρης (Επαγγελματικό Λύκειο Σάμου)









Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» ευχαριστεί

· την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας για την αγορά των μεταλλίων για τους νικητές όλων των κατηγοριών. Η παρουσία των κ.κ. Μαυρατζώτη και Καλτάκη στο χώρο των αγώνων για τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές Γυμνασίων και Λυκείων επιβεβαιώνει την διάθεση της Περιφέρειας να αγκαλιάσει το σκακιστικό μαθητικό πρωτάθλημα και μας γεμίζει αισιοδοξία για την διοργάνωση των επόμενων σκακιστικών δράσεων.







· Τον κ. Χριστινίδη για την διάθεση ενός λεωφορείου για την μεταφορά των σκακιστών από το Καρλόβασι προς τον χώρο αγώνων και την επιστροφή τους.

· Το «Μαυρογένειο» Επαγγελματικό Λύκειο Σάμου και τον διευθυντή κ. Βασίλη Τάτση για την πολύ ζεστή φιλοξενία που μας παρείχε για την διοργάνωση του φετινού σκακιστικού πρωταθλήματος στους σκακιστικά γνώριμους χώρους του ΕΠΑΛ Σάμου.

· Τους εκπαιδευτικούς και δημοτικούς συμβούλους Βαγγέλη Τσεσμελή και Δημήτρη Βογιατζή που βρέθηκαν στον χώρο των αγώνων και απένειμαν τα μετάλλια στους νικητές και τις νικήτριες των δημοτικών.

· Την Σκακιστική Ομάδα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τους Σταμάτη Χασιώτη, Παντελή Καζάκο και Θεόδωρο Σδρέγα που ανέλαβαν με επιτυχία το δύσκολο έργο της διαιτησίας.

· Τα μέλη του Ομίλου Μανώλη Χατζηνικολάου και Δημήτρη Δαγκλή που όχι μόνο διαιτήτευσαν αλλά ακούραστα πρόσφεραν τις υπηρεσίες για την επιτυχή διοργάνωση ενός ακόμα σκακιστικού τουρνουά.

Ο σύλλογος συνεχάρη τους νικητές κάθε κατηγορίας και τους ευχόμαστε να έχουν πάντα επιτυχίες.

Ευχαρίστησε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους όπως και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους που τους στηρίζουν στους αγώνες τους! Ο «Μέλισσος» τους περιμένει ξανά στην σκακιέρα στην επόμενη σκακιστική του δράση τον Απρίλιο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required