18 Απρ 2024

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου για την ένταξη του έργου στην Πορφυριάδα

Από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 10/4
Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου, μετά τη γνωστοποίηση ένταξης του έργου αποκατάστασης της Πορφυριάδας, σημειώνει τα εξής:

«Όπως αναφέραμε στην ανακοίνωσή μας στους γονείς στις 16-04-2024, το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση του κτιρίου έγινε. Το έργο εντάχθηκε σε υπουργική απόφαση που σημαίνει πως εγκρίνεται η πληρωμή του. Θα ακολουθήσει η δημοπράτηση του η οποία είναι μία εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία και θα πιέσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε για να έχει ολοκληρωθεί το έργο εντός καλοκαιριού. 

Ευχαριστούμε τους γονείς που με την μαζική συμμετοχή και υλοποίηση της απόφασής τους ανέτρεψαν την αναλγησία των αρμοδίων. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο που ήταν κοντά μας, τους γονείς από τα άλλα σχολεία, τους εκπαιδευτικούς και τους άλλους εργαζόμενους που στήριξαν τις προσπάθειές μας. 

Παρότι υπήρξε αυτή η ομολογουμένως θετική εξέλιξη, με λύπη διαβάσαμε τα όσα γράφτηκαν στο δελτίο τύπου του Δήμου, για το θέμα αυτό. Το γεγονός ότι η δράση των γονιών «εξαφανίστηκε» αποτελεί τεράστιο και σοβαρό ολίσθημα από πλευράς της Δημοτικής αρχής. 

Η διαπίστωση πως στο κάδρο των ευχαριστιών βρισκόταν ο βουλευτής του Νομού, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε σε καμία από τις εκκλήσεις μας, μέσω του γραφείου του, προκαλεί εύλογα τις απορίες μας. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις για ένα σχολείο που θα φιλοξενεί τα παιδιά μας με ασφάλεια και αξιοπρέπεια.

Καρλόβασι, 17-04-2024»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required