19 Απρ 2024

«Το όνειρο του κ. ΑΚΑ» - Πανελλήνια διάκριση για την εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου Ελίζα Παυλίδου

Με αφορμή την πανελλήνια διάκριση της εκπαιδευτικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, Ελίζας Παυλίδου, που έλαβε την 1η θέση στο διαγωνισμό της δράσης «Κουκλοπαίζουμε: Ενδυνάμωση των νησιών και παράκτιων περιοχών», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση αναφέροντας:

«Συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό του σχολείου μας Ελίζα Παυλίδου, για την πανελλήνια διάκριση, καθώς το έργο της «Το όνειρο του κ. ΑΚΑ (Απλός Καθημερινός Άνθρωπος)», έλαβε τη πρώτη θέση μετά τη ψηφοφορία του κοινού στο διαγωνισμό της δράσης «Κουκλοπαίζουμε: Ενδυνάμωση των νησιών και παράκτιων περιοχών». Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες!!».


Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα», που διοργάνωσε τον διαγωνισμό, ανέφερε σχετικά με τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και τη νικήτρια.

«Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η νικήτρια παράσταση της Ψηφοφορίας Κοινού είναι «Το όνειρο του κ. ΑΚΑ (Απλός Καθημερινός Άνθρωπος)» της εκπαιδευτικού Ελίζας Παυλίδου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου. Ανάμεσα σε τόσες αξιόλογες παραστάσεις δεν θα μπορούσαμε να διαλέξουμε μία, εξού και αφήσαμε το κοινό να αποφασίσει αντί μιας κριτικής επιτροπής. Όλες οι παραστάσεις εκπαιδευτικών και μαθητών είναι φτιαγμένες με περίσσεια έμπνευση και δημιουργικότητα και αναδεικνύουν τα σημαντικά περιβαλλοντικά προβλήματα των νησιών και των παράκτιων περιοχών της χώρας. Είμαστε πολύ περήφανοι για την δουλειά όλων των σχολείων!


Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την ενεργό συμμετοχή τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους στο πρόγραμμα. Η δράση υλοποιήθηκε με δωρεά από το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» που συγχρηματοδοτούν 10 κοινωφελείς οργανισμοί. 


«Το όνειρο του κ. ΑΚΑ» από το 1o Δημοτικό Σχολείο Σάμου. Μια ιστορία για τον απλό καθημερινό άνθρωπο που, αλλάζοντας συνήθειες και τρόπο ζωής, μπορεί να σώσει τον πλανήτη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required