30 Απρ 2024

Ροταριανός Όμιλος Σάμου - Δωρεά για την κάλυψη αναγκών του Διαδημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου

Σήμερα Τρίτη, 30 Απριλίου, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου πραγματοποίησε και πάλι, την πολυετή προσφορά του προς το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, δωρίζοντας μεγάλη ποσότητα κρεάτων για την κάλυψη σχετικών αναγκών σε περισσότερες από 300 οικογένειες αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του βάσει οικονομικών κριτηρίων.

Ως εκπρόσωποι του Ροταριανού Ομίλου Σάμου παρέστησαν οι κ.κ. Μάριος Μπακόπουλος (Πρόεδρος), Δημήτριος Κυριαζής και Ευγένιος Χαρδαβέλλας.

Ως εκπρόσωπος του Δήμου Ανατολικής Σάμου παρέστη ο αντιδήμαρχος κ. Αντώνιος Καραμηνάς, ο οποίος και ευχαρίστησε θερμά όλους τους Σάμιους Ροταριανούς για την πολυετή και διαρκή προσφορά τους προς όφελος της Κοινωνία μας.

Το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, επιτελεί μεγάλο ανθρωπιστικό έργο με απόλυτη διαφάνεια και σοβαρότητα, ενισχύοντας όλο τον χρόνο, τις οικογένειες των συνανθρώπων μας.

«Όλοι μαζί ενωμένοι, στεκόμαστε πάντοτε αρωγοί στο πολύτιμο και πολυσχιδές έργο του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου.
Τέλος αντηλλάγησαν Ευχές για το Άγιον Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Ευχαριστήριο Δήμου Ανατολικής Σάμου


Στη δωρεά μεγάλης ποσότητας πουλερικών για την κάλυψη αναγκών των οικογενειών που εξυπηρετούνται από το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου προχώρησε σήμερα Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου.

Η δωρεά έγινε παρουσία του Προέδρου του Ομίλου κ. Μάριου Μπακόπουλου και των μελών κ.κ. Δημήτριου Κυριαζή και Ευγένιου Χαρδαβέλλα καθώς και του Αντιδημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Αντώνη Καραμηνά.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο ευχαριστούν θερμά τον Ροταριανό Όμιλο που στηρίζει τους δικαιούχους κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα με δωρεές πουλερικών που καλύπτουν τις ανάγκες μεγάλου αριθμού οικογενειών.

Εκ του Διαδημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required