9 Απρ 2024

Περιοδεία στην Ικαρία από τον βουλευτή Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη

Στο κέντρο η διοικήτρια Ανεζινιώ Σταμούλη
Ο βουλευτής Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης, στα πλαίσια περιοδείας του στην Ικαρία, επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 8 Απριλίου, το Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας στον Άγιο Κήρυκο και ενημερώθηκε από την διοικήτρια, κα Ανεζινιώ Σταμούλη για τα θέματα του Νοσοκομείου.


Συγκεκριμένα, στο Γενικό Νοσοκομείο της Ικαρίας είναι σε λειτουργία Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Οφθαλμολογικό τμήμα και αξονικός τομογράφος.

Επίσης, έχουν προκηρυχθεί επί πλέον των υπαρχόντων ιατρών, θέσεις χειρουργού, αναισθησιολόγου και ακτινολόγου σε βαθμό διευθυντού.

Παράλληλα, εξελίσσεται η διαδικασία κτιριακών εκτεταμένων ανακατασκευών, από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Τελικός στόχος είναι η πλήρης κάλυψη των κενών θέσεων ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού καθώς και ο τεχνολογικός και κτηριακός εκσυγχρονισμός του Νοσοκομείου.

Ο δήμαρχος Ικαρίας Φανούρης Καρούτσος με τον
βουλευτή Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη 

Επίσης επισκέφθηκε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ικαρίας κ. Φανούρη Καρούτσο καθώς και τον αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Λαρδά όπως και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως τα έργα οδοποιίας, η στελέχωση, οι λουτροπηγές, τα λιμάνια, τα σχολικά συγκροτήματα, το φράγμα στα Αρνοπέζια, η μαρίνα, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» κ.λπ.

Ο βουλευτής δήλωσε πεπεισμένος ότι με συντονισμένη, στενή συνεργασία, όλων των εμπλεκομένων φορέων θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required