2 Απρ 2024

Συγχαρητήριες επιστολές προς τους εκλεγέντες δημάρχους των παραλίων της Τουρκίας

Ταξιάρχης Βέρρος
Επιστολές με τις οποίες τους συνεχάρη για την εκλογή τους και τους εύχεται για τις μέρες της γιορτής του Ραμαζανιού, απέστειλε τη Δευτέρα, 1η Απριλίου, ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος στους νέους Δημάρχους των απέναντι από το Δήμο Δυτικής Λέσβου τουρκικούς Δήμους του Αϊβατζίκ Μεσούτ Μπαϊράμ, του Αδραμυτίου Μεχμέτ Ερτάς, του Μπουρχάνιε Αλί Κεμάλ Ντεβετσιλέρ, του Γκιομέτς Μελίχ Μπαντσί και του Αϊβαλιού Μεσούτ Εργκίν.

«Η νίκη σας είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει εγγύηση για την συνέχιση και την ανάπτυξη καλών σχέσεων ανάμεσα στους Δήμους μας και τους πολίτες. Από σήμερα το πρωί ας ξαναπιάσουμε δουλειά οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης στους οποίους είμαστε επικεφαλής να αποτελέσουν υπόδειγμα καλών σχέσεων γειτονιάς και αδελφοσύνης» αναφέρει στις επιστολές του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Ανάλογες επιστολές με την ιδιότητα του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων βορείου Αιγαίου ο κ. Βέρρος απέστειλε στους νεοεκλεγέντες Δημάρχους των Μητροπολιτικών Δήμων του Τσανάκαλε Μουχαρέμ Ερκέκ, Μπαλίκεσίρ Αχμέτ Ακίν και Σμύρνης Τζεμίλ Τουγκάϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required