1 Ιουλ 2014

Νέα δεδομένα για το ατύχημα της Πένυς Σκάρου



Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 28/6,  είχε η συμπατριώτισσά μας, νεαρή τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας». Η 29χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε χτυπημένη στην Πειραιώς, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα πόδι της.

Την Πένυ Σκάρου βρήκαν χτυπημένη και εγκαταλειμμένη διερχόμενοι οδηγοί στις 07:30 το πρωί του Σαββάτου, στο ύψος της οδού Πειραιώς 181.


Η τραγουδίστρια κατευθυνόταν με την μικρού κυβισμού μηχανή της προς το σπίτι της. Για όσους έτυχε να βρεθούν στο σημείο μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-5284000 της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ώστε να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες.
"Η 29χρονη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας της με το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε και χτύπησε πάνω σε μια κολόνα.

Προς το παρόν όμως όλα είναι υπό έρευνα. Το μηχανάκι είναι σχεδόν διαλυμένο, αλλά στο σημείο δεν βρέθηκαν σημαντικά στοιχεία που να μαρτυρούν παράσυρση από άλλο όχημα".

Απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη μπορεί να δώσει μόνο η Πέννυ όταν βγει από την καταστολή στην οποία βρίσκεται. Ωστόσο, τόσο η Τροχαία όσο και οι συγγενείς απευθύνουν έκκληση προς όλους όσοι είδαν κάτι να ενημερώσουν άμεσα.


Η Πένυ Σκάρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σάμο. Η πρώτη της επαφή με την μουσική ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, με τη συμμετοχή της στη φιλαρμονική Σάμου. Στη διάρκεια των μαθητικών της χρόνων έγραψε τη μουσική της παράστασης «Πλούτος» του Αριστοφάνη, όπου και πήρε το πρώτο βραβείο. Σε ηλικία 17 ετών γνωρίζει τον Στέφανο Κορκολή, σε μια επίσκεψή του στη Σάμο, με τον οποίο έκαναν μαζί τον πρώτο της δίσκο με τον τίτλο «Σε Περίεργους Καιρούς». Συνέχισε με σπουδές φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, ενώ το 2008 πήρε πτυχίο Σύγχρονου Ελληνικού Τραγουδιού με άριστα. Έχει συνεργαστεί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Παντελή Θαλασσινό, τον Ορέστη Τζιόβα  αλλά και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πηγές: naftemporiki.gr espressonews.gr news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required