1 Ιουλ 2014

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι από τη ΝΕΛ!


Δεν έχει προηγούμενο η συνεχής ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλεται το επιβατικό κοινό από τη ΝΕΛ. Ταλαιπωρία χθες, 30/6, για τους 275 επιβάτες του «Μυτιλήνη, στο «παρθενικό» δρομολόγιο του καλοκαιριού προς τα νησιά μας, καθώς, μετά από μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή αναγκάστηκε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το λιμάνι του Πειραιά.Το πλοίο, με 76 άτομα πλήρωμα,38 φορτηγά, 31 ΙΧ αυτοκίνητα και 14 δίκυκλα, είχε αναχωρήσει στις 17:40 από τον Πειραιά για Αγ. Κήρυκο, Καρλόβασι και Βαθύ. Το πλοίο ξεκίνησε το ταξίδι του σήμερα Τρίτη, 1η Ιουλίου, μετά τις 8 το πρωί.




Όσον αφορά το άλλο πλοίο της εταιρείας, το «Θεόφιλος», ανεκτέλεστο παρέμεινε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του. Το πλοίο επρόκειτο να αποπλεύσει τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, 30 Ιουνίου, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για Λήμνο – Μυτιλήνη – Χίο – Βαθύ και για το οποίο είχαν εκδοθεί συνολικά 411 εισιτήρια. Αιτία; Λόγω αδυναμίας ανεφοδιασμού του με καύσιμα, κατά δήλωση της πλοιοκτήτριας εταιρίας.
 Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
 Παρακάτω η ανακοίνωση της NEL LInes που κάνει λόγο για καθυστέρηση 17 ωρών! Έτσι απλά…


«Λόγω προβλήματος στον ανεφοδιασμό με καύσιμα του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ ΘΕΟΦΙΛΟΣ, σας ενημερώνουμε ότι το δρομολόγιο  της Δευτέρας 30/06/14 από Θεσσαλονίκη στις 22:00 θα εκτελεστεί σήμερα Τρίτη 01/07/14 στις 15:00».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required