15 Ιουλ 2015

Τα κρουαζιερόπλοια «Sea Cloud» & «Thomson Spirit» σε Πυθαγόρειο και Βαθύ



Το εντυπωσιακό Sea Cloud

 Σήμερα Τετάρτη, 15 Ιουλίου, προσέγγισε το Πυθαγόρειο το εντυπωσιακό ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο «Sea Cloud» παραμένοντας αρόδο (αγκυροβολημένο έξω από το λιμάνι), με 70 επιβάτες. Το συγκεκριμένο πλοίο δεν αναφερόταν στο πρόγραμμα προσέγγισης κρουαζιερόπλοιων για το 2015 στο νησί μας, αφού είναι χαρακτηρισμένο ως γιοτ.

Thomson Spirit



Την Παρασκευή, 17 Ιουλίου, θα πλαγιοδετήσει στον λιμένα Σάμου, εκτάκτως, το κρουαζιερόπλοιο «Thomson Spirit» μήκους 215 μέτρων, ναυλωμένο από την TUI, με 1.280 επιβάτες-επισκέπτες, προερχόμενους κυρίως από τη Μεγάλη Βρετανία.

 Δυστυχώς ο λιμένας δεν παρουσιάζει την καλύτερη εικόνα αφού είναι σε εξέλιξη το έργο κατασκευής του επιβατικού σταθμού. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ίσως θα έπρεπε να μεριμνήσει, αν δεν το έχει ήδη πράξει, για να μπει μια τάξη στα υλικά και μπάζα που υπάρχουν στο σημείο.

 Τέλος, το Σάββατο 18 Ιουλίου, ξεκινά δρομολόγια, μετά το ατύχημα στα Δαρδανέλια, το κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal», κάθε Σάββατο από 18/7-29/8/2015 παραμένοντας στον λιμένα Σάμου από τις 15:30 έως 22:00.



Celestyal Crystal

Το Celestyal Crystal μετά το ατύχημα στα Δαρδανέλια





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required