9 Νοε 2015

"Περί Διαφθοράς" - Το νέο βιβλίο του Σάμιου Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή


Φωτο.: Αναστασία Ευθυμιάδου

Την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, στον κατάμεστο ΙΑΝΟ, του φιλόξενου κ. Νίκου Καρατζά, έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου των Εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος «ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ» του Γενικού Επιθεωρητή Δημοσίας Διοίκησης, εξέχοντος Σαμίου, κ. Λέανδρου Ρακιντζή. Μετά από σύντομο χαιρετισμό της κας. Κατερίνας Δημάκη τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Κακαβάς, που εξήρε το ήθος και το έργο του συγγραφέως.








Η τηλεοπτική παραγωγός κα Α. Τούμπη, ο Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος και η σύζυγος του Λ. Ρακιντζή, φιλόλογος κα Ιωάννα Ρακιντζή


Εν συνεχεία ο Γ.Ε.Δ.Δ. κ. Λέανδρος Ρακιντζής, έλαβε τον λόγο και  ανέπτυξε επί μακρόν κατά τρόπο ιδιαιτέρως εύγλωττο το θέμα που πραγματεύεται στο βιβλίο. Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.


Παρέστησαν  ο Σεβασμιώτατος Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων Ευσέβιος, η κα. Ρακιντζή,  ο πρώην βουλευτής Σάμου κ. Θεμιστοκλής Σοφούλης, ο κ. Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος του εκπαιδευτικού ομίλου New York College, ο διευθυντής καλλιτεχνικής εκπαίδευσης του ΥΠ.ΠΟ.Α. κ. Αντώνης Κουτσούρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μουσικοσυνθετών Ελλάδος κ. Γιάννης Γλέζος, ο Πρόεδρος της Πανελληνίου Ενώσεως Κριτικών Κινηματογράφου κ. Ανδρέας Τύρος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος κ. Δημήτρης Καλαντίδης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Πολυμέσων κ. Άγγελος Αργυρούλης, ο βραβευμένος σεναριογράφος, και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε., κ. Γιάννης Μαρούδας, η βραβευμένη σεναριογράφος κα. Ρένα Ρίγγα, η παραγωγός κα. Ανθή Τούμπη, η βραβευμένη ηθοποιός κα. Άννυ Λούλου, ο παραγωγός κ. Δημήτρης Γεωργιάδης, ο επιχειρηματίας κ. Ιωάννης Μαρινόπουλος, ο χειρουργός κ. Μανόλης Γεωργιαννάκης, ο διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης του New York College κ. Σπύρος Καρδακάρης, ο τ. Νομάρχης Αχαίας κ. Στέργιος Κατηχωρίτης, οι σκηνοθέτες-σεναριογράφοι κ.κ. Βασίλης Κεσίσογλου και Νίκος Αναγνωστόπουλος, οι σεναριογράφοι κα. Έλενα Πριόβολου και Ανδριάνα Σαπρίκη, ο σεναριογράφος-ποιητής Θάνος Τσάμπρας, η θεατρική συγγραφέας-ηθοποιός κα. Βασιλεία Δημηνίδου, η κινηματογραφική διανομέας κα. Πέγκυ Καρατζοπούλου-Βάβαλη, ο κ. Παναγιώτης Σταυρόπουλος, ο κ. Θοδωρής Γκουρογιάννης, επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή κ. Κ. Τασούλα, ο κ. Μάνθος Καψάλης, η blogger κα. Μαίρη Βανδώρου, ο κ. Νίκος Ορφανός, ο κ. Γιάννης Μπουκουβάλας, και πολλοί άλλοι.

 Η φωτογράφηση έγινε από την Αναστασία Ευθυμιάδου.



Στο κέντρο ο κ. Λ. Ρακιντζής και 2ος από δεξιά ο κ. Α. Κακαβάς

Ο π. Βουλευτής Σάμου κ. Θ. Σοφούλης με τον κ. Γ. Κιράνη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required