17 Φεβ 2016

Ταξιδάκια με τα λεφτά των δημοτών ;

Συνεδριάζει την Παρασκευή το δημοτικό συμβούλιο Σάμου και έκπληξη δημιουργεί το 2ο θέμα συζήτησης που όπως αναφέρεται αφορά στην έγκριση δαπάνης προκειμένου αντιπροσωπεία (;) του δήμου να μετακινηθεί στη Νέα Υόρκη για να παραβρεθεί στις  εορταστικές εκδηλώσεις της ομογένειας για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 και στην παρέλαση που θα γίνει στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, που θα γίνει στις 10 Απριλίου.

 

Μεσούσης της οικονομικής κρίσης, με πληθώρα προβλημάτων να απασχολούν το νησί μας, τον τουρισμό να καταρρέει , με τους πόρους να έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, το βοήθημα φτώχιας να έχει μειωθεί δραματικά και το δήμο να δηλώνει αδυναμία να στηρίξει οικονομικά πολιτιστικές εκδηλώσεις του νησιού μας, η δημοτική αρχή ετοιμάζει…. υπερατλαντικό ταξίδι , αντιπροσωπείας μάλιστα ,  για να παρακολουθήσει τη γιορτή της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη ; 

Και όλα αυτά από όσο προκύπτει από την διατύπωση του θέματος, με τα χρήματα των φορολογούμενων και δημοτών, για τα οποία ο δήμος θα έπρεπε να μεριμνά ώστε να επιστρέφονται ανταποδοτικά στους δημότες τους.

Το θέμα θα συζητηθεί την Παρασκευή στο δημοτικό συμβούλιο, όπου θα ζητηθεί έγκριση. Αναμένουμε να δούμε το σκεπτικό του θέματος και τα ανταποδοτικά οφέλη της δαπάνης, εφόσον αυτή εγκριθεί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required