17 Φεβ 2016

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου ενημέρωσε τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου



Στα πλαίσια πρωτοκόλλου συνεργασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου (Διευθυντή κ. Ταμπαχανιώτη και υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Λασκαρίδου), έχει ξεκινήσει και υλοποιείται πρόγραμμα ενημέρωσης – εκπαίδευσης στα Γυμνάσια και Λύκεια του νησιού. 






Την Δευτέρα 15/2, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση – εκπαίδευση στο Ειδικό Σχολείο στην  Αγ. Ειρήνη στο Βαθύ. Όπως περιγράφουν οι συμμετέχοντες πυροσβέστερς, συνάντησαν μια εξαιρετική δομή και λειτουργία του Σχολείου από την επικεφαλής κ. Σταυρούλα Τσιαμήτρου καθώς και όλο το προσωπικό (κυρίως αναπληρωτές), που εργάζεται εκεί.
Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Π.Υ., "σκοπός του δελτίου τύπου δεν είναι η προβολή μιας ακόμα δραστηριότητας, αλλά η προβολή της εξαιρετικής δομής και λειτουργίας, καθώς και η προσπάθεια του προσωπικού της (η οποία δυστυχώς δεν προβάλλεται όσο αυτή θα έπρεπε), ώστε να δώσει το ερέθισμα να αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης (ηθικά και υλικά), σε μία Δράση που προάγει τον πολιτισμό στο νησί μας."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required