30 Μαΐ 2016

Λειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου Παγώνδα


Μια πολύ ωραία πρόταση-πρόσκληση, για επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Παγώνδα, απευθύνει προς όλους ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων "Η Ομόνοια". Στην πρόσκλησή τους, μεταξύ άλλων αναφέρουν: 

"Εμείς σας προτείνουμε μια βόλτα στον Παγώνδα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ότι επιθυμείτε στην όμορφη πλατεία του, αλλά και να επισκεφθείτε το Λαογραφικό μας Μουσείο.Ένα μουσείο, που θα σας ταξιδεύσει πίσω στο χρόνο, στους παππούδες και τις γιαγιάδες, στη δύσκολη, αλλά και ενδιαφέρουσα ζωή τους.Στο ίδιο χώρο μπορείτε να επισκεφθείτε και το Ιστορικό Μουσείο και να γνωρίσετε και λίγη από την πολιτική, αγωνιστική, κοινωνική και επιστημονική ιστορία του." Παρακάτω τα στοιχεία για τη λειτουργία του Μουσείου.






"Παρόλο που οι οικονομικές δυσκολίες συνεχίζονται το Δ. Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε και φέτος να λειτουργήσει με τις δικές του δυνάμεις, κατά την Τουριστική περίοδο, από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο 2016, το «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΩΝ ΠΑΓΩΝΔΑ ΣΑΜΟΥ « Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Δ.Δ ΠΑΓΩΝΔΑ».


Λειτουργία Μουσείου:
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 10πμ -1μμ.
Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή 5.30μμ- 8.30μμ.
Η είσοδος θα είναι:
Δωρεάν για τους Παγωνδιώτες, τα σχολεία και τα παιδιά μέχρι 12 χρόνων.
Για τους άλλους επισκέπτες έναντι ενός μικρού αντιτίμου. Για ομάδες μεγαλύτερες των 20 ατόμων με ειδική έκπτωση.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι συγχρόνως με την επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο, θα έχουν τη δυνατότητα οι επισκέπτες με το ίδιο αντίτιμο να επισκεφθούν και το Ιστορικό Μουσείο του Παγώνδα, το οποίο λειτουργεί στον ίδιο χώρο.







Για κάθε άλλη πληροφορία και συνεννόηση στις:

Πρόεδρο Αγγελική Δεμερτζή τηλ. 2273095286, 6973910299
Υπεύθυνη Μουσείου Ευαγγελία Αξιώτου τηλ. 6979542918
Μέσα στο 2016 επισκέφθηκαν οργανωμένα το Λαογραφικό μας Μουσείο το 1ο Γυμνάσιο Σάμου, τρεις τάξεις του Δημοτικού Πυθαγορείου, το Δημοτικό Παγώνδα και το Δημοτικό Άνω Βαθέος."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required