8 Ιουν 2016

Ειδικό ψηφιακό αφιέρωμα στη Σάμο από το Discovergreece.com

Ένα μυθικό νησί με παραδεισένια ομορφιά στην άκρη του Αιγαίου.Το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Σάμου, κοσμεί την κεντρική σελίδα του Discovergreece.com, της ψηφιακής πλατφόρμας της Marketing Greece, αυτήν την εβδομάδα. Παραδοσιακοί οικισμοί, στενά δρομάκια, μνημεία και αρχαιολογικοί θησαυροί, αφηγούνται μύθους και ιστορικές αλήθειες για το νησί στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, μέσω της πλατφόρμας και των κοινωνικών δικτύων του Discovergreece.com.



Σε αυτό το καταπράσινο νησί, μια όαση με πευκοδάση, ελαιώνες, εκτάσεις με εσπεριδοειδή και εύφορους αμπελώνες, συντροφεύουν τον επισκέπτη στην αναζήτηση για την ιδανική παραλία, καθώς οι επιλογές είναι αμέτρητες. Παραλίες οργανωμένες ή ελεύθερες, κοσμικές ή ερημικές, στολίζουν όλες τις ακτές της Σάμου. Μια καλοκαιρινή βόλτα στα μοναδικά αξιοθέατα του νησιού, όπως τα ερείπια από το Πολυκράτειο Τείχος, το Αρχαίο Θέατρο και φυσικά το περίφημο Ηραίον, χαρίζει ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο.


Στη Σάμο, με τις ξεχωριστές παραλίες, τους παραδοσιακούς ορεινούς οικισμούς, τα εκλεκτά τοπικά προϊόντα και το γλυκό σαμιώτικο κρασί, η υπόσχεση για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές γίνεται πραγματικότητα.


Δείτε εδώ το ειδικό ψηφιακό αφιέρωμα στη Σάμο και απολαύστε το ανυπέρβλητο φυσικό τοπίο της αυτό το καλοκαίρι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required