30 Σεπ 2016

Δυναμική παρουσία της Κίνησης «SAMOS-SOS» - Εκλέχθηκε 9μελής επιτροπή (Ηχητικό)

Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"


Με την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Σάμος» ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο, που έφτανε μέχρι έξω στην είσοδο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ., η πρώτη συνάντηση που προκάλεσε η προσωρινή επιτροπή της Κίνησης «SAMOS-SOS» με επικεφαλής τον πολιτικό μηχανικό κ. Β. Βασιλείου. Η προσέλευση των πολιτών από διαφορετικές περιοχές του νησιού σηματοδοτεί την αγωνία και τον έντονο προβληματισμό των κατοίκων της Σάμου για το μέλλον. 




Οι κ.κ. Β. Βασιλείου και Λ. Στυλιανίδης





Αφορμή για την ενεργοποίηση της Κίνησης στάθηκαν οι εξελίξεις στο μεταναστευτικό αλλά όπως τονίστηκε, η Κίνηση θα παρεμβαίνει, χωρίς να έχει πολιτικές βλέψεις ως ένας μελλοντικός συνδυασμός που θα κατέλθει στις εκλογές, όπως εξήγησε ο κ. Βασιλείου στην εισαγωγική του τοποθέτηση, όχι μόνο για το προσφυγικό αλλά και για θέματα όπως το χωροταξικό, η μη εφαρμογή της νησιωτικότητας, οι αστοχίες στα έργα, υποθέσεις κακοδιαχείρισης κλπ. Την εκδήλωση συντόνισαν οι κ.κ. Βασίλης Βασιλείου και Λευτέρης Στυλιανίδης. (Αναλυτικό ρεπορτάζ στο νέο φύλλο του «Σαμιακού Βήματος», την Κυριακή 2/10, στα σημεία διανομής Τύπου). 



Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"

Τοποθέτηση του γεωπόνου Γ. Αμυρσώνη

Τοποθετήθηκαν αρκετοί εκ των παρευρισκόμενων στην αίθουσα, προερχόμενοι από διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς. Υπήρξαν εντάσεις, ειδικά σε αναφορές για τη δημοτική αρχή που θεώρησε ανακριβείς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κ. Αμυρσώνης που ήταν παρών μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. 



Τοποθέτηση του π. δημάρχου Σαμίων Π. Γρύλλου


9μελής Επιτροπή Αγώνα της Κίνησης «SAMOS-SOS»


Η πρώτη επιτροπή που δημιουργήθηκε είναι 9μελής και αποτελείται από τους:


Νίκο Μάρκου
Γεώργιο Κουρέρη
Λεωνίδα Βασιλειά
Γιακουμή Αμυρσώνη
Πέτρο Γρύλλο (π. δήμαρχος Σαμίων)
Αικατερίνη Χειμωνίτη
Πάτρα Χατζηαντωνίου
Ευάγγελο Κοϊμτζή
Κώστα Πασχάλη

Αναπληρωματικό μέλος ο Τάκης Ανδρειωμένος


Τα μέλη της επιτροπής θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συνάντηση για συζήτηση και συνεννόηση γύρω από τις πρώτες κινήσεις (σχεδιάζεται μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα), το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου στις 5 μ.μ.



Φωτογραφίες: "Σαμιακόν Βήμα"


Τοποθέτηση του τ. συμβολαιογράφου Γ. Κιράνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required