6 Οκτ 2018

Για 2η χρονιά εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα - The Distinguished Gentleman’s Ride 2018 Samos

Την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, διοργανώνεται στο νησί μας, για 2η χρονιά, μοτοβόλτα για φιλανθρωπικό σκοπό. Πρόκειται για το περίφημο «The Distinguished Gentleman’s Ride» που ξεκίνησε από την Αυστραλία το 2012 όπου 2.500 αναβάτες με κάθε είδους δίκυκλα, σε 64 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλο χρηματικό ποσό που διατίθεται, κάθε χρόνο από τότε, για τις έρευνες γύρω από τον καρκίνο του προστάτη. Σήμερα, το 2018, στις 30 Σεπτεμβρίου, ο αριθμός των συμμετοχών εκτινάχτηκε σε πάνω από 120.000 αναβάτες από 650 πόλεις του κόσμου! Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί αγγίζει τα 6 εκατομμύρια δολάρια!



Ο πρόεδρος του Vespa Club Σάμου, Πάνος Κρόκος, προωθώντας την εκδήλωση στη σελίδα του στο facebook

Η Ελλάδα συμμετέχει με 9 πόλεις και μεταξύ αυτών, αρχής γενομένης από την περσινή χρονιά, η Σάμος, αφού τη διοργάνωση της δικής μας συμμετοχής ανέλαβε με επιτυχία το Vespa Club Σάμου.

Λόγω των καιρικών συνθηκών της προηγούμενης Κυριακής (30/9), αποφασίστηκε να μεταφερθεί η φετινή μοτοβόλτα, αυτή την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου.

Χαρακτηριστικό των συμμετεχόντων είναι ότι μπορούν να πάρουν μέρος με οποιοδήποτε τύπο ή μοντέλο μηχανοκίνητου δίκυκλου, από μικρό μηχανάκι έως πολύ μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες, αρκεί ο αναβάτης να είναι ντυμένος με κοστούμι ή βραδινό ένδυμα για εορταστική περίσταση ώστε να δίνεται ο ξεχωριστός «τόνος» στην ημέρα.


Βίντεο από την ιστοσελίδα "SamosTimes" για την εκδήλωση του 2017

Το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης περιλαμβάνει συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στο Lodgers στον λιμένα Βαθέος όπου θα γίνουν οι εγγραφές (με προαιρετική συμμετοχή 10 ευρώ), καφές, και αναχώρηση προς Κοκκάρι στις 12 το μεσημέρι. Να σημειωθεί ότι με την εγγραφή λαμβάνονται αναμνηστικά της εκδήλωσης και αυτόματα οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό «DGR Όχημα-Οδηγός 2018». Μετά την αναμνηστική φωτογραφία στο Κοκκάρι θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή με τελικό σταθμό της μοτοβόλτας την πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required