6 Οκτ 2018

Η Ένωση Μικρασιατών Σάμου τίμησε τον Μανώλη Νιώτη

Την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, στα πλαίσια της συνάντησης των χορωδιών Σάμου και Χίου, η Ένωση Μικρασιατών Σάμου, απέδωσε τιμή στον συμπολίτη μας και σημαντικό στέλεχος της ελληνικής ναυτιλίας, κ.Μανώλη Νιώτη, για την πολύτιμη προσφορά του στην Ένωση και τη Σάμο γενικότερα, με επίδοση αναμνηστικών αλλά και ένα πίνακα ζωγραφικής, φιλοτεχνημενο ειδικά γι' αυτόν, από την γραμματέα κ.Ευδοκία Μαθιού.




Αριστερά ο κ. Νιώτης με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Ν. Κατρακάζο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου κ. Κ. Αμυρσώνης

Ο κ.Νιώτης, φανερά συγκινημένος για την τιμή, ευχαρίστησε την Ένωση και σαν αντίδωρο χάρισε τον θυρεό της ηγεμονίας για το αρχείο της. Να σημειώσουμε ότι ο κ. Νιώτης έχει στηρίξει από τη θέση του στην εταιρεία Hellenic Seaways τις δράσεις, όχι μόνο της Ένωσης Μικρασιατών, αλλά και όλων των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του νησιού μας, ενώ πρόσφατα ανέλαβε πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών από εταιρείες της Αθήνας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ι. Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίαςκαι Κορσεών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required