28 Φεβ 2019

Περιφερειακή συνέλευση στο περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σάμου

Περιφερειακή συνέλευση πραγματοποιεί το περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σάμου, την Κυριακή, 31 Μαρτίου, στις 10 π.μ., στο Ξενοδοχείο «Σάμος», με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή 9 τακτικών και 2 αναπληρωματικών μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού τμήματος.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου 2019, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Η πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσκαλούν όλους όσους θα ήθελαν να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του τμήματος, να γίνουν ενεργά μέλη, ώστε να συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες, τις λήψεις αποφάσεων και να λαμβάνουν μέρος στις Περιφερειακές και Γενικές συνελεύσεις, αλλά και να στηρίξουν ο καθ’ ένας με τον δικό του τρόπο και με τις δικές του δυνάμεις στη μετάβαση του Ε.Ε.Σ. σ’ αυτήν την νέα εποχή.

Οι εγγραφές, που θα γίνουν μέχρι και τις 20 Μαρτίου 2019, δίνουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι (έχετε την δυνατότητα να θέσετε υποψηφιότητα τόσο για το κεντρικό συμβούλιο όσο και για τα διοικητικά συμβούλια των περιφερειακών τμημάτων).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required