19 Οκτ 2019

Γιώργος Στάντζος - "Ενωμένοι σαν μία γροθιά, ελάτε να δώσουμε δυναμικά το παρών"

Να δώσουν παρών στην ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 1 το μεσημέρι στο χώρο ελλιμενισμού των σκαφών της, απέναντι από το ξενοδοχείο Aeolis, ζητά από όλους ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Στάντζος.

“Ενωμένοι σαν μία γροθιά, ελάτε να δώσουμε δυναμικά το παρών στην ειρηνική διαδήλωση μας στις 13:00 μ.μ., στο χώρο ελλιμενισμού (απέναντι από το ξενοδοχείο Αιολίς) των σκαφών της Frontex. Η ασφάλεια και η φύλαξη των συνόρων μας , των συνόρων της Ευρώπης αποτελεί δημοκρατικό κεκτημένο που διασφαλίζει την Ελευθερία. Κύρια υποχρέωση του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (Frontex) είναι να υπηρετεί αυτή τη βασική αρχή. Διαμαρτυρόμαστε με μια φωνή ώστε επιτέλους να ενεργήσει καθώς οφείλει, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις του», αναφέρει ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου.

Η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας εντάσσεται στις κινητοποιήσεις του δήμου που ξεκίνησαν χτες με τη  λήξη της 48ως προθεσμίας για απεγκλωβισμό των μεταναστών από το νησί μας.

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, οι υπηρεσίες της αυτοδιοίκησης θα είναι κλειστές, ενώ στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία δημαρχείου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required