1 Οκτ 2019

Συνάντηση εργασίας μεταξύ της αντιδημάρχου Τουρισμού και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων

Συνάντηση εργασίας μεταξύ της αντιδημάρχου Τουρισμού - Πολιτισμού κας Δέσποινας Κάιλα και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου-Ικαρίας & Φούρνων, κ. Μάνου Βαλή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

«Κοινός στόχος είναι η προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος και των συγκριτικών του πλεονεκτημάτων σε νέες αγορές, με τις κατάλληλες ενέργειες σύγχρονου τουριστικού marketing, συμπεριλαμβανομένου του σωστού σχεδιασμού και της εκπόνησης μακροχρόνιας στρατηγικής.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς διαθέτει ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, αρχαιολογικούς χώρους παγκοσμίου φήμης, αξιοθέατα και μουσεία, μοναδική γαστρονομία, πολιτιστική παράδοση, παραλίες.

Η διατήρηση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των τουριστών επιβάλλει την ανάληψη κατάλληλων ενεργειών δράσεων προβολής και προώθησης και ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της αποδοτικότερης προβολής του Δήμου και των τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά του όρια, αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής και ενημέρωσης, υλοποιώντας συγκεκριμένες ενέργειες συμπεριλαμβανομένης και της στελέχωσης των εκθεσιακών συμμετοχών στις κύριες αγορές του εξωτερικού, της οργάνωσης προωθητικών ενεργειών και γενικά της χρήσης όλων των απαραίτητων «εργαλείων» προσέγγισης των αγορών – στόχων.

Σε κάθε περίπτωση βασικό μέλημα του Δήμου είναι η συνεργασία με φορείς του τουρισμού, τοπικούς παράγοντες & επιχειρήσεις προκειμένου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αναδείξουμε κοινούς στόχους για να βγούμε μπροστά στο διεθνές σκληρό ανταγωνιστικό τοπίο, με γνώμονα το τρίπτυχο πάνω στο οποίο στηρίζεται ο ελληνικός τουρισμός «πολιτισμός – περιβάλλον - ανάπτυξη», αναφέρει ο δήμος ανατολικής Σάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required