1 Οκτ 2019

Με τον βουλευτή του νομού συναντήθηκε ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου

Με τον βουλευτή του νομού, κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη συναντήθηκε την Παρασκευή ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος και τους κατοίκους του νησιού.

Αναφέρθηκαν επιγραμματικά:

1.Το ζήτημα που απασχολεί την Παιδιατρική κλινική που λειτουργεί εδώ και μήνες με ένα μόνο παιδίατρο απαιτώντας άμεση λύση .

2.Η αναγκαιότητα πρόσληψης και τρίτου ακτινοδιαγνώστη.

3. Η Πρόσληψη ιατρικών ειδικοτήτων που θα έπρεπε να υπάρχουν στο νοσοκομείο όπως ΩΡΛ , γαστρεντερολόγος κ.α

4.Οι ελλείψεις σε νοσηλευτικό, παραϊατρικό, βοηθητικό και τεχνικό προσωπικό και η αναγκαιότητα άμεσα προσλήψεων μόνιμου προσωπικού. Μεγάλο πρόβλημα θα δημιουργηθεί με την απόλυση εργαζομένων με ελαστικές μορφές εργασίας με κίνδυνο το επόμενο διάστημα να κλείσουν τμήματα του νοσοκομείου. Θέση του Συλλόγου είναι η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

5.Η στελέχωση του ΕΚΑΒ για να υπάρχουν τουλάχιστον δύο ασθενοφόρα σε κάθε βάρδια.

6.Η στελέχωση και εξοπλισμός του Ιατρείου μέσα στο ΚΥΤ.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Εργαζομένων του νοσοκομείου «για το μόνο που δεσμεύτηκε είναι ότι το επόμενο διάστημα θα μετακινηθεί παιδίατρος από τη Μυτιλήνη για 3 μήνες . Για τα υπόλοιπα μας ανέφερε ότι είναι μεταβατική περίοδο και μας παρέπεμψε στην νέα Διοίκηση που θα διοριστεί το επόμενο διάστημα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required