29 Οκτ 2019

Δύο συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν προχθές στη Σάμο, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν προχθές  στην περιοχή του Βαθέος και στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι έκαναν χρήση αυτοσχέδιου τσιγάρου με ακατέργαστη κάνναβη, το οποίο απέρριψαν στο έδαφος στη θέα των αστυνομικών. Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε επιβατικό αυτοκίνητο του 26χρονου βρέθηκε νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη χασίς βάρους 3,9 γραμμαρίων.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων παρουσία εκπροσώπου Δικαστικής Αρχής και σε αυτή του 26χρονου βρέθηκαν:

· Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), βάρους 535 γραμμαρίων,

· Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

· Κινητό τηλέφωνο και

· το χρηματικό ποσό των 3.660 ευρώ.

Τα παραπάνω αντικείμενα, το αυτοσχέδιο τσιγάρο με κάνναβη, οι ναρκωτικές ουσίες, το αυτοκίνητο του 26χρονου, το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό που όπως προέκυψε προέρχονταν από διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και δύο ακόμη κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required