7 Φεβ 2020

Στις 18 Ιουλίου το Open City στο Καρλόβασι

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου, στα πλαίσια των ενεργειών του για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το OPEN CITY, που θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο, 18 Ιουλίου.

Πρόκειται για μια βραδιά κατά την οποία τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως αργά το βράδυ, με μουσική, με διάφορες εκπλήξεις κι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γειτονιά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου απευθύνει κάλεσμα σε όλα τα εμπορικά καταστήματα, καθώς και στα καταστήματα εστίασης της πόλης, ώστε να συμμετάσχουν με ειδικές τιμές, προκειμένου να υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια για την επιτυχία της βραδιάς.

«Οι δυο προηγούμενες προσπάθειες στέφτηκαν με μεγάλη επιτυχία, γι΄αυτό καλούμε όλους τους καταστηματάρχες να συμμετάσχουν και φέτος , δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές της περιοχής μας, αλλά και στους επισκέπτες, να έρθουν στη πόλη μας για διασκέδαση, να ψωνίσουν από τα καταστήματά μας, και να γίνει «Όλη η πόλη μας, μια Ανοιχτή Γιορτή» , επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required