13 Φεβ 2020

Στη Σουηδία η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου - Ζήτησαν επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και επιπλέον πτήσεις

Με στελέχη των Tour Operators TUI, Apollo και Air Tours συναντήθηκαν στη Στοκχόλμη, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου, κ.κ. Εμμανουήλ Βαλής και Γιώργος Χατζηδημητρίου.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν οι κρατήσεις, όπου και αποφασίστηκε να υπάρξει αμοιβαία προσπάθεια για να φτάσουν πάλι στα επίπεδα του προηγούμενου έτους.

Επιπρόσθετα, ζητήθηκε να υπάρξουν περισσότερες πτήσεις από τις Σκανδιναβικές χώρες με προορισμό το νησί της Σάμου, καθώς και επιμήκυνση της τουριστική περιόδου για το έτος 2021.

Η εταιρεία Air Tours, εκπροσωπούμενη από τον ιδιοκτήτη της κ. Γιάκε, έλαβε την απόφαση να προσθέσει μια επιπλέον αεροπορική πτήση την εβδομάδα για το έτος 2021. Ακολούθως, οι εταιρείες Apollo και ΤUI δεσμεύτηκαν πως θα εξετάσουν το παραπάνω αίτημα και θα έχουν οριστική απάντηση στην επόμενη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου

Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της περιβαλλοντικής συνείδησης. Τονίστηκε από όλους τους Tour Operators πως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο περιβάλλον από την πλευρά του Δήμου και των Ξενοδοχείων, ώστε ο προορισμός να καταστεί πιο «πράσινος» και αυτό να έχει θετικά αποτελέσματα στις κρατήσεις και κατ΄ επέκταση στον Τουρισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required