15 Φεβ 2020

Στη Γάνδη για την εναρκτήρια συνάντηση του ​Ευρωπαϊκού Έργου «Living Streets» ο δήμος Ανατολικής Σάμου

Στους έξι δήμους - μέλη της Βιώσιμης Πόλης - που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στην εναρκτήρια συνάντηση του Ευρωπαϊκού Έργου «Living Streets and Citizen Engagement in local energy and climate projects», η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη Γάνδη του Βελγίου, από 25 έως 27 Φεβρουαρίου, συγκαταλέγεται ο δήμος Ανατολικής Σάμου, τον οποίον θα εκπροσωπήσει ο αντιδήμαρχος, κ. Μιχάλης Μητσός.

Στη συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ο Δήμος Κορινθίων, ο Δήμος Φλώρινας και ο Δήμος Ερμιονίδας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν από τους δημιουργούς του πρωτοποριακού αυτού έργου, ενώ θα αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας, προκειμένου να καταφέρουν να υλοποιήσουν επιτυχώς το εγχείρημα στην πόλη τους. Το project επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους Δήμους να μετατρέψουν έναν δρόμο της πόλης τους σε ένα βιώσιμο μέρος που πάντα ονειρεύονταν.

Να σημειωθεί ότι το κόστος του ταξιδιού θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ».Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required