11 Μαρ 2020

Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ - Να απομονωθούν οι ρατσιστικές, ακροδεξιές φωνές

Nα απομονώσουν τις ρατσιστικές - ακροδεξιές φωνές καλεί τους φορείς και τους κατοίκους του νησιού η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Τα διάφορα περιστατικά εμπρησμών οχημάτων αλλά και εκφοβισμού που έγιναν στο νησί μας τις τελευταίες ημέρες δε μπορούν να θεωρηθούν τυχαία. Τα γεγονότα «μυρίζουν» προσπάθεια μεταφοράς και στη Σάμο δράσεων ακροδεξιών ομάδων που βλέπουμε σε Λέσβο και Χίο.

Η τρομοκράτηση και ο εκφοβισμός εργαζομένων δε χτυπά τις ΜΚΟ. Η εμπλοκή τους στο προσφυγικό είναι συστατικό στοιχείο της πολιτικής κυβέρνησης και ΕΕ.

Με τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας του λαού και την υποδαύλιση εκρηκτικών καταστάσεων, διευκολύνεται ο αντιδραστικός σχεδιασμός κυβέρνησης και ΕΕ ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες και τους κατοίκους των νησιών που έχει στον πυρήνα του το μαζικό εγκλωβισμό ανθρώπων στα νησιά με όλες τις σοβαρές συνέπειες που έχει σε όλους.

Η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες που στα νησιά και στον Έβρο ανέχεται την προβοκατόρικη και ύποπτη δράση ακροδεξιών – ρατσιστικών ομάδων που ο λαός είχε βάλει στο περιθώριο το προηγούμενο διάστημα. Η πολιτική της τις ξετρυπώνει και πάλι για να παίξουν το ρόλο του «λαγού» για την υλοποίηση του απάνθρωπου κι αντιλαϊκού σχεδιασμού της.

Να μην επιτευχθεί ο στόχος να γίνει το νησί μας φυλακή της ΕΕ. Ο Σαμιώτικος λαός πρέπει να πιστέψει στη δύναμή του και να τον ακυρώσει.

Καλούμε τους φορείς και το λαό του νησιού να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες που βοηθούν την κυβέρνηση και την ΕΕ και να απομονώσουν τις ρατσιστικές - ακροδεξιές φωνές.



1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Οι εθνομηδενιστικές, ισλαμολάγνες ακροαριστερές φασιστοτραμπούκικες φωνές;;;;;;

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required