16 Μαρ 2020

Αναστολή των συναλλαγών στις περιφερειακές ενότητες Σάμου και Ικαρίας

Αναστέλλονται από σήμερα όλες οι συναλλαγές του κοινού με τις Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων Σάμου και Ικαρία και μόνο οι σοβαρές υποθέσεις θα εξετάζονται με ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τις Υπηρεσίες.


- Οι συναλλαγές με τις Διευθύνσεις στη Σάμο και Ικαρία θα γίνονται μόνο ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά, βάσει των ανανεωμένων τηλεφωνικών καταλόγων οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στο site της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (pvaigaiou.gov.gr).

- Αναστέλλονται οι πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου έχει εκπονήσει σχέδιο μερικής ή ολικής αναστολής λειτουργίας των Υπηρεσιών της και έχει κινητοποιηθεί ώστε να λάβει όλα τα μέτρα που απαιτούνται για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, στα πλαίσια των οδηγιών της πολιτείας. Όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΟΔΥ και λαμβάνονται άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε τον περιορισμό και την ελαχιστοποίηση των συνεπειών διασποράς του COVID-19, σε λειτουργίες των τομέων ευθύνης μας», αναφέρει η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required