29 Απρ 2020

Η εκπαιδευτική κοινότητα πενθεί - "Έφυγε" ο μαθηματικός Γιάννης Ράλλης

Θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα με την απώλεια ενός εκλεκτού μέλους της, του μαθηματικού Γιάννη Ράλλη. Στο ψήφισμα του 1ου και 2ου Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Βορείου Αιγαίου, για τον θάνατο του συναδέλφου τους, αναφέρονται τα εξής:

"Σήμερα Τρίτη 28 Απριλίου 2020 και ώρα 13:30, με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Ράλλη, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Μαθηματικών, συνήλθαν σε τηλεδιάσκεψη τα μέλη του 1ου και του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Βορείου Αιγαίου, Συντονιστές/τριες Εκπαιδευτικού Έργου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έγινε συζήτηση κατά την οποία όλοι/ες οι Συντονιστές/τριες αναφέρθηκαν στον εξαίρετο χαρακτήρα και την πολύπλευρη προσωπικότητα του συναδέλφου, την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση, την αγάπη και την αφοσίωσή του στο εκπαιδευτικό λειτούργημα, ιδιαίτερα δε τη λατρεία του για τη διδασκαλία και τα Μαθηματικά. 

Για τον Γιάννη, τον επιστήμονα, το δάσκαλο, το φίλο, που χάθηκε άδικα και πρόωρα, μόλις λίγους μήνες πριν από την αφυπηρέτησή του, αποφάσισαν ομόφωνα:

1. Να εκφρασθούν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, μια και η τωρινή περίσταση δεν επιτρέπει, ατυχώς, την παρακολούθηση της εξοδίου ακολουθίας.

2. Να διοργανωθεί στη μνήμη του μελλοντικά επιμορφωτική δράση ή/και Συνέδριο.

3. Να παραδοθεί το Ψήφισμα αυτό στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρία.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό Τύπο."




Συλλυπητήρια από την περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, το Παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required