26 Μαΐ 2020

Την υποστήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων όσον αφορά την τροφοδοσία και την προμήθεια προιόντων για τις ανάγκες του Μεταναστευτικού ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γιώργος Κυριαζής.

Με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον βουλευτή Σάμου και τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρει πως λόγω  των συνεπειών της υγειονομικής αυτής κρίσης του κορονοϊού, αλλά και των προβλημάτων των τελευταίων 5-6 ετών στο νησί μας από το μεταναστευτικό,  έχουν κλείσει πολλές επιχειρήσεις στη Σάμο και ειδικά στην πρωτεύουσα. 

«Με έγγραφά μας από το 2016 ενημερώσαμε και προειδοποιήσαμε τις εκάστοτε Κυβερνήσεις για το πλήγμα που θα δέχονταν και που τελικά δέχτηκε η οικονομία του τόπου. Συνεχίζουμε να προτείνουμε ότι θα πρέπει να υποστηριχτούν οι τοπικές επιχειρήσεις σε ότι αφορά την τροφοδοσία και την προμήθεια προϊόντων για τις ανάγκες του μεταναστευτικού.

Δυστυχώς, οι τοπικές επιχειρήσεις μας τείνουν να εξαφανιστούν από την πόλη της Σάμου, και με τη φετινή δυσοίωνη εικόνα του τουρισμού οδηγούνται σε οριστικό κλείσιμο.  Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη τα παραπάνω για την υποστήριξη των επιχειρήσεων μας», αναφέρει ο κ. Γιώργος Κυριαζής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required