26 Μαΐ 2020

Συζήτησαν για τα κλειστά δημοτικά γυμναστήρια και την επαναλειτουργία τους

Έπειτα από σχετική πρόσκληση του Δήμου Ανατολικής Σάμου προς τους Αθλητικούς Συλλόγους, που χρησιμοποιούν τα Δημοτικά Κλειστά Γυμναστήρια, πραγματοποιήθηκε, σήμερα συνάντηση εργασίας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Καρρά Ευάγγελο, προκειμένου να αποφασιστεί η επαναλειτουργία τους.   


Τηρουμένων των σχετικών Οδηγιών (ΚΥΑ αρ.Δ1α/ΓΠ.οικ.30608/ΦΕΚ1868/17.5.2020 /τ. Β΄),  τα Κλειστά Γυμναστήρια του Δήμου Ανατολικής Σάμου επαναλειτουργούν  με νέους κανόνες  και υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει η Πολιτεία. 

Συγκεκριμένα:

· Οι αθλητές θα πρέπει να ελεγχθούν από ιατρό και να τους  δοθεί βεβαίωση ότι  έχει ληφθεί το ιστορικό για covid-19 , ότι είναι υγιείς και έχουν την ικανότητα  άθλησης.   

· Κατά την είσοδό του,  ο αθλητής υποχρεούται  να δείχνει την αθλητική του ταυτότητα και τη βεβαίωση του γιατρού. 

·  Οι ώρες  προπονήσεων  θα αφορούν  τα αγωνιστικά τμήματα και όχι τμήματα ακαδημιών,  με παιδιά γεννημένα  από 2007 και άνω, σε ατομική προπόνηση.

·  Το  πρόγραμμα  προπονήσεων θα ισχύει κανονικά με τη διαφορά ότι οι ώρες  προπονήσεων  δεν θα ξεπερνούν την μία (1) ώρα. 

· Δεν θα χρησιμοποιούνται  τα αποδυτήρια.

· Το προπονητικό επιτελείο υποχρεούται να  φορά μάσκα και θα πρέπει να έχει μαζί του για την είσοδο του στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο την ταυτότητα του και την ιατρική βεβαίωση. 

·  Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να χρησιμοποιεί την δική του μπάλα και να υπάρχει απόσταση μεταξύ του,  τουλάχιστον 2 μέτρα.  

· Η προπόνηση είναι ατομική και όχι ομαδική.
         
Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θα πραγματοποιήσει τον προβλεπόμενο καθαρισμό – απολύμανση στους χώρους των Κλειστών Γυμναστηρίων. 

Το Κλειστό Γυμναστήριο Σάμου, θα δέχεται μόνο αγωνιστικά τμήματα Ομάδων και όχι τμήματα ακαδημιών, με παιδιά γεννημένα  από 2007, και άνω σε ατομική προπόνηση. 
Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΠΟ 1ΗΙΟΥΛΙΟΥ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required