25 Μαΐ 2020

Δήμος Ανατολικής Σάμου - Μικροί και μεγάλοι απέδειξαν ότι η αξία του εθελοντισμού συνεπάγεται στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες

Τις ευχαριστίες του σε όσους συμμετείχαν στη δράση καθαρισμού στο Κοκκάρι εκφράζει ο δήμος Ανατολικής Σάμου και παράλληλα τονίζει την αξία του εθελοντισμού που αποτελεί στάση ζωής.

Ο δήμος αναφέρει πως την Κυριακή  πραγματοποιήθηκε εθελοντική δράση στην Κοινότητα Κοκκαρίου, με μεγάλη ανταπόκριση, όπου με συλλογικότητα και συντονισμένη δράση, καθαρίστηκαν οι παραλίες, οι θάλασσες, το λιμάνι, οι εμπορικοί δρόμοι και τα γραφικά σοκάκια. 

«Η συμμετοχή όλων ήταν συγκινητική. Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου οφείλει ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους συνέβαλαν και έκαναν το Κοκκάρι μας, ακόμη πιο όμορφο. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια η Κοινότητα Κοκκαρίου, η Αντιπεριφέρεια Σάμου, το Γραφείο του Συντονιστή Επιχειρήσεων Π.Σ Βορείου – Νοτίου Αιγαίου & Κρήτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νομού Σάμου, ο Επαγγελματικός Σύλλογος Κοκκαρίου, ο Αθλητικός Σύλλογος Κοκκαρίου «ο Αρίσταρχος», ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Κοκκαρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκαρίου «Η Πηγή της Μάνας», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κοκκαρίου, το Εθελοντικό Κλιμάκιο Κοκκαρίου «SOS» και ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου», αναφέρει ο δήμος. 

Επιπλέον, επισημαίνει πως λίγες μέρες πριν την ελεύθερη μετακίνηση στα νησιά και τη σταδιακή έναρξη της τουριστικής περιόδου, οι εθελοντές και οι απλοί πολίτες έστειλαν το μήνυμά τους για καθαρές παραλίες, αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο της ποιότητας ζωής αποτελεί κοινή δράση της πολιτείας και της κοινωνίας. «Μικροί και μεγάλοι συνέβαλαν και απέδειξαν ότι η αξία του εθελοντισμού συνεπάγεται στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες, συμμετοχή και ανιδιοτέλεια», καταλήγει ο δήμος Ανατολικής Σάμου. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required