29 Ιουν 2020

Η "Παιδική Φωλιά" στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Το Δημαρχιακό Μέγαρο, προκειμένου να πάρουν συνέντευξη από τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιο Στάντζο, επισκέφτηκε το Σάββατο αντιπροσωπεία παιδιών της "Παιδικής Φωλιάς" συνοδευόμενα από την Πρόεδρο του Συλλόγου Ομόνοια Παγώνδα και υπεύθυνη της Εφημερίδας «Παιδική Φωλιά,» κα Αγγελική Βαλεοντή.


Οι μικροί δημοσιογράφοι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έθεσαν ερωτήματα σχετικά με τις παιδικές χαρές του Ηραίου και του Παγώνδα, το σχολείο του Παγώνα, το Γήπεδο και το Ιατρείο του Ηραίου και εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με τη συντήρηση του Λαογραφικού & Ιστορικού Μουσείου Παγώνδα. 

Τα παιδιά ζήτησαν τη στήριξη του Δημάρχου και τη βοήθειά του, προκειμένου να μην ξεχαστούν τα αιτήματα τους και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκρισή του. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά που γέμισαν με χαμόγελα και φωνές το Δημαρχιακό Μέγαρο, τονίζοντας ότι η Εφημερίδα «Παιδική Φωλιά Παγώνδα» θα υποστηριχτεί και θα ενισχυθεί, καθότι καλλιεργεί τα νιάτα, καλλιεργεί ανθρώπους, και πρόσθεσε πως αφορά όλο το Νησί και είναι Πολιτισμός. 

Τέλος, ο Δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να γίνονται σε πιο συχνό επίπεδο, καθότι αποτελούν όχι μόνο κοινωνικές, αλλά και εκπαιδευτικές εμπειρίες ,που ενισχύουν την κοινωνικοποίηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required