29 Ιουν 2020

Δήμος Δυτικής Σάμου - Συνεργασία με τη Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Α.Ε. του Υπουργείου Ανάπτυξης

Συνεργασία με τη Μονάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αναπτυξιακών  Προγραμμάτων Α.Ε. του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για την καλύτερη  δυνατή αξιοποίηση των τουριστικών λιμενικών υποδομών στους λιμένες  Μαραθόκαμπου και Καρλοβασίου, ξεκινά ο δήμος Δυτικής Σάμου, με σκοπό την κοινωνική και οικονομική ανταποδοτικότητα. 


«Η παράκτια ζώνη του Δήμου μας διαθέτει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και η υψηλή  επισκεψιμότητα απαιτεί μια προσεκτική προσέγγιση στρατηγικού χαρακτήρα σε ότι αφορά τη χωροθέτηση λιμενικών εγκαταστάσεων με ποιοτικά χαρακτηριστικά πάντα κινούμενη στα προβλεπτά όρια της κοινωνικής και οικονομικής ανταποδοτικότητας. 

Η ΜΟΔ Α.Ε. στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και σε ρόλο Τεχνικού Συμβούλου, θα  παρέχει παράλληλα τεχνογνωσία, Συμβουλευτική Υποστήριξη σε όλα τα προκύπτοντα θέματα στην παράκτια ζώνη, στην εκπόνηση μελετών και αιτημάτων χρηματοδότησης, λειτουργικό σχεδιασμό των λιμενικών εγκαταστάσεων, εκπόνηση μακρόπνοης αναπτυξιακής προοπτικής κλπ. 

Η εμπειρία και η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα της ΜΟΔ Α.Ε, είμαστε βέβαιοι ότι εγγυάται τη ζητούμενη αποτελεσματικότητα των έργων και των ενεργειών στην ευαίσθητη παράκτια περιοχή του Δήμου μας», αναφέρει ο δήμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required