19 Ιουν 2020

Πήγαν να παραλάβουν κοκαΐνη από courier!

Εντοπίστηκε σε εταιρεία ταχυμεταφορών στη Σάμο, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, δέμα που περιείχε κοκαΐνη.


Συνελήφθησαν χθες στη Σάμο, μια 64χρονη αλλοδαπή, που παρέλαβε το δέμα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους -1,4- γραμμαρίων περίπου και ένας ακόμη 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, ταυτοποιήθηκε και ο αποστολέας του δέματος. Πρόκειται για ημεδαπό ηλικίας 57 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που χρησιμοποίησαν η 64χρονη και ο 53χρονος για να μεταβούν στην εταιρεία ταχυμεταφορών, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους 4,6 γραμμαρίων περίπου, που όπως προέκυψε άνηκαν στην κατοχή του τελευταίου.

Ακολούθησαν έρευνες σε δυο (2) οικίες των συλληφθέντων στη Σάμο, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν κατά περίπτωση, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) βάρους -14- γραμμαρίων περίπου και δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 0,18 μ. σε πλαστική γλάστρα, καλλιεργούμενο από τον 53χρονο.

Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες και το δενδρύλλιο κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required