14 Οκτ 2020

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν με τους μετανάστες σε supermarket της πόλης

Δελτίο τύπου για το συμβάν με τους δύο μετανάστες σε supermarket στην πόλη της Σάμου, εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει:

 

Συνελήφθησαν προχθές στη Σάμο δύο αλλοδαποί, καθόσον διακριβώθηκε η εμπλοκή τους σε περιστατικό που έλαβε χώρα σε κατάστημα – υπεραγορά τροφίμων στην παραπάνω περιοχή. 

 

Από την έρευνα προέκυψε ότι την 09-10-2020 εντός του προαναφερόμενου καταστήματος, ένας εκ των δραστών ήρθε σε επαφή με συσκευασία γαλακτοκομικού προϊόντος (άμεσης κατανάλωσης), χρησιμοποιώντας τη γλώσσα του, ενώ ο έτερος συλληφθείς βιντεοσκοπούσε το συμβάν. Ακολούθως ο τελευταίος, ανήρτησε το βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο, από προφίλ χρήστη που διαχειριζόταν ο ίδιος. 

 

Η ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή, καθώς και παράβαση νομοθεσίας και μέτρων που αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας. 


Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.



 

1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Για το συμβάν με τους λαθρομετανάστες, το ρετσινόλαδο και ο πάγος ήταν από τις κυριότερες μεθόδους βασανισμού επί Μανιαδάκη. Εναλλακτικά να τον βάλετε να φάει δια της βίας όλο το περιεχόμενο του ψυγείου.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required