2 Νοε 2020

Στις φλόγες, ακόμη μία φορά, το ΚΥΤ στο Βαθύ

Φωτό Τάκης Κυπριανού
Νέα πυρκαγιά σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο ΚΥΤ στο Βαθύ, πολύ μεγαλύτερης έκτασης από αυτή της 20ης Σεπτεμβρίου 2020. Δεν γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια, μέχρι αυτή την ώρα, αλλά με δεδομένη την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που έχει περιέλθει το νησί, λόγω του μεγάλου σεισμού της 30ης Οκτωβρίου αλλά και της έντονης σεισμικής ακολουθίας που παρατηρείται, οι υποψίες κινούνται προς την κατεύθυνση κάποιων που θέλουν να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αναταραχή.


Στις 5:30 υπήρξε διακοπή ρεύματος, για λόγους ασφαλείας στην περιοχή, επηρεάζοντας και περιοχές ευρύτερα, όπως του Καλαμίου της πρωτεύουσας. Η επανατροφοδότηση του ρεύματος πραγματοποιήθηκε στις 6:00 π.μ., μισή ώρα μετά. 

Οι εκρήξεις από το χώρο του ΚΥΤ, σύμφωνα με τους περίοικους της περιοχής, είναι μεγάλες και συνεχείς (προφανώς από τις φιάλες υγραερίου που χρησιμοποιούνται από τους διαμένοντες στο ΚΥΤ και στις σκηνές, για τις διάφορες ανάγκες τους). 




Αναμένουμε, με το πρώτο φως της ημέρας, να διαπιστώσουμε το μέγεθος της καταστροφής.






2 σχόλια:

Αγγελος είπε...

Ηγήτορες του ύψους Μιλόσεβιτς, Κάρατζιτς και Μλάντιτς, που έβλεπαν μακριά, χρειαζόμασταν τώρα, για να ξεβρωμίσουν την Ελλάδα μας, από την πανούκλα των ισλαμολαθρομεταναστών και εν δυνάμει τζιχαντιστών.

Ανώνυμος είπε...

Βαρεθηκα πια να ζω σε αυτο το ξεφραγο αμπελι.
Βαρεθηκα να πληρωνω φορους για να καλλυτερεψει η ποιοτητα της ζωης μας κι αυτα να πηγαινουν σε πληγες που ανοιγουν σχεδια αλλων,μεγαλων.Επιτελους ποιος θα βρεθει,να εχει τα κοτσια και να σημαζεψει ολο αυτο το χαος,μια και καλη και να σταθουμε στα ποδια μας,οπως μας αξιζει.Πότε αυτη η πατριδα θα γινει πατριδα;

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required