4 Νοε 2020

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου: Ευγνωμοσύνη και περηφάνια για τον κάθε ένα Αστυνομικό της Σάμου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους συνεισφέρουν στη διαφύλαξη του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών και  τη διατήρηση της τάξης.  Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη ευγνωμοσύνη μας και τη μεγάλη περηφάνια που αισθανόμαστε για τον κάθε ένα Αστυνομικό της νήσου Σάμου ξεχωριστά, που σ’ αυτές τις πραγματικά δύσκολες και τραγικές στιγμές που βιώνουμε εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού και εν μέσω πανδημίας και μεταναστευτικού ζητήματος, στέκεστε όλοι στο ύψος των περιστάσεων, αφήνοντας την οικογένεια στην άκρη και με περίσσιο φιλότιμο και επαγγελματισμό, μάχεστε αγόγγυστα για όσα έχουμε ορκιστεί. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συναδέλφους του Επιτελείου της Δ.Α.Σάμου, συγκεκριμένα του R/T Κέντρου, των γραφείων Υπασπιστηρίου, Προσωπικού, Διαχείρισης, Αλλοδαπών και Δημόσιας Ασφάλειας, Εγκληματολογικών Ερευνών, Αρχείου, Εκπαίδευσης και ειδικά στο γραφείο Πληροφορικής, για τις άμεσες ενέργειες τους ώστε να λειτουργήσει ξανά ολόκληρη η Αστυνομική Διεύθυνση μέσω τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών. 

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους των γραφείων Αξιωματικού Υπηρεσίας, των πεζών και εποχούμενων περιπολιών, των γραφείων Γραμματειακής υποστήριξης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, των Αστυνομικών Τμημάτων Σάμου, Καρλοβασίου, Πυθαγορείου, Μαραθοκάμπου, του Τμήματος Τροχαίας Σάμου, του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου. 

Ευχαριστούμε τις ομάδες ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ Σάμου και ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης που εργάζονται αδιάκοπα. Ευχαριστούμε και όλους τους συναδέλφους, που από διάφορα μέρη της Χώρας ενισχύουν τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου. 

Σας ευχαριστούμε όλους για τη διαφύλαξη του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών και την εμπέδωση αυτού, τη διατήρηση της τάξης αυτού του τόπου, αλλά και την συνεισφορά σας ώστε να επαναλειτουργήσει η κατεστραμμένη από τον σεισμό Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού. 

Τέλος, ευχαριστούμε τους Αξιωματικούς του Επιτελείου και των Τμημάτων και δη τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης, στον οποίο και επισημαίνουμε πως είμαστε συνοδοιπόροι στο δύσκολο αυτό δρόμο, για ένα καλύτερο υπηρεσιακό αύριο για όλους μας. Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, είμαστε δίπλα σας και προχωράμε κοιτώντας το μέλλον με αισιοδοξία. Η ισχύς εν τη ενώσει.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required