24 Νοε 2020

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ευχαριστεί τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου «El Greco»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, ευχαριστεί τον Ροταριανό Όμιλο Ηράκλειον «El Greco» για τη μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ιατρικών αναλωσίμων και ειδών ατομικής υγιεινής που απέστειλε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, προς ανακούφιση των σεισμόπληκτων κατοίκων του Δήμου μας, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ανθρωπιά, ευαισθησία και αλληλεγγύη.
Στο δελτίο σημειώνεται: «Η συνεισφορά τους, συνιστά μία εξαιρετικά σημαντική στήριξη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου και έχουν βρεθεί σε ανάγκη, έπειτα από τις ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, τους οποίους ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, με την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Σάμου, εξυπηρετεί με εχεμύθεια και έγνοια για την αξιοπρέπεια των πληγέντων, στα πλαίσια της προσπάθειας αντιμετώπισης της πρόκλησης που έχει δημιουργηθεί από την κρίση που βιώνει το νησί. 

Επίσης ευχαριστούμε τις Μεταφορικές Εταιρείες ΑΦΟΙ ΣΗΦΑΚΗ Ο.Ε. & ΑΦΟΙ Ν.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΠΕ για τη Δωρεάν μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η προσφορά τους είναι ανεκτίμητη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required